tiistai 31. maaliskuuta 2015

viikonlopun tersut!

Johan se taas tiistai.Viikonloppu menikin hujauksessa kun Kepakin kävi kotona kylässä:) Vaikka kiskalta olikin huilia, niin viikonloppu oli kalenterissa täynnä jonkinmoista merkintää. Lauantaina aamusesta käytiin mariannan kanssa inbody- mittauksessa.Edellisestä oli aikaa vaan parisen kuukautta, mutta tulokset oli onneksi oikeaan suuntaan. Inbodyyn tosin aina suositus mennä aamusta ja syömättä jne. itsehän olin jo hereillä niin ajoissa, että olin kerenny jo lenkkeillä kevyesti ja syödä ruoankin ennen 9:ää. En ole kaiketi koskaan aiemminkaan syömättä sinne päässy. Marianna on jumpannu mun kanssa sen muutaman kuukauden ja olenkin kovin iloinen, että myös sen osalta tulokset olivat positiivisia. Kuitenkin paras mittari mielestäni on peili ja olo.


Tässä mun tämän kertainen lappunen. Eihän näitä voi verrata kenenkään kanssa, koska ovat yksilöllisiä. Yritän löytää jostain vielä vertaukseksi vaikka muutaman vuoden takaisen. Rasvaa löytyy, mutta onneksi lihaakin:) eli kaikki hyvin. josko taas muutaman kuukauden kuluttua kattelis tilannetta uudestaan.



Lauantaina menin myös TFW-tunnille (ylläri). Yllätyksenä treeniä vetämässä Helsingin salilta Santtu. Olihan taas menoa ja meininkiä. Tiesi kyllä tehneensä..Tässä pikakierros kouvolan salilta:

lauantain jumppa!









Ja eiliset menot:


Välillä tuntuu ihan treenarilta, kun on opetellut ton "mankun" käyttöä. En siis käytä remmejä enkä muitakaan hanskoja tuolla. Ainoastaan peruspuntilla.



Illaksi olikin vielä vähän juhlintaa tiedossa. Mari onkin superhyvä kakun tekijä, joten olin jo ennalta päättänyt nauttia herkuista illalla. Millään kisadieetillä kun ei olla, niin miksi ei. Hurjana onnistuin kumoamaan pari lasillista viiniä ja tehtäväksi jäi myös syödä "kisakissojen" kakut :D Oli mukavaa viettää iltaa ystävien kanssa!



Mun koko perhehän on käsityö ihmisiä, no jos siskoja ei lasketa (sori hansu) Isukki jaksaa tehdä ja opettaa edelleen sorvaamista aktiivisesti, ikää kuitenkin jo yli 70. Äiti on ollut ikänsä ompelija ja minä "piirtelen". Lähisuvusta löytyy myös taide-ja koristemaalareita. Sunnuntaina mentiinkin katsomaan isukin sorvinäytöstä ja käsityönäyttelyä. Kiva oli käydä, koska tuskin koskaan tulee osallistuttua. Pitihän sitä, tottakai..isukkikin oli iloinen saadessaan esitellä töitään.Mukavaa vaihtelua vierailla tälläisissakin tapahtumissa. Sanoin jopa osallistuvani seuraavalle syksyn sorvikurssille :D 


kaikkea sitä puustakin voi tehdä.






Tämä olikin lähinnä nyt tälläinen "kerro se kuvin"-posti (vaikken ymmärrä, miksi kuvat vähän sumeita.. )..nehän kertoo enemmän kuin 1000 sanaa ;) loppuun vielä muutamia duuneja ja pakollinen puntti ja koirafoto:D 






Hauskaa viikkoa!

perjantai 27. maaliskuuta 2015

"thinks to" -listan tyhjennystä!

Monta asiaa olen jo kokenut ja nähnyt..niin paljon kuitenkin vielä nähtävää ja koettavaa. On taas aika tyhjentää listaa ja piipahtaa epsanjan puolella. Taskussa jo ikimuistoisia muistoja Santiagon vaelluksesta, mistä kerroin täälläkin. Nyt kuitenkin vietetään viikonloppu täällä:




Paikka on Garganta del Chorro, noin 50 kilometrin päässä Málagasta ja sinne pääsee junalla tai autolla. Toki tarvii ensin lentää malagaan:) Alustava lähtöpäivä on 28.5! 
Chorro on neljä kilometriä pitkä kapea rotko, joka on syntynyt, kun nykyään 166 kilometriä pitkä Guadalhorce-joki on tuhansia vuosia kuluttanut kalkkikivikallioita. Sola on paikoin vain kymmenisen metriä leveä ja noin seitsemänsataa metriä korkea. Sitä pidetään Málagan sisämaan yhtenä upeimmista luonnonnähtävyyksistä ja mahtavuutensa takia sitä kutsutaan myös Euroopan Grand Canyoniksi!
Siellä Tarkoitus selviytyä tuosta pahamaineisesta polusta! mikä siis onnekseni uusittu ja turvallisemmaksi tehty. Reitti kallioiden ja huikeiden maisemien ympärillä on n. 7,6 kilometriä! Ihan taas *piip* fiksu idea ihmiseltä, joka pelkää putoomista ! :D no parhaat kiksit saa oman mukavuus alueen ulkopuolelta ;) toivottavasti uskaltaudun!

Polkua kutsutaan kuninkaan tieksi, Camino del Rey. Nimensä se on saanut kuningas Alfonso XIII:n (hallitsijana 1902-31) mukaan, joka kulki reittiä pitkin avatessaan Guadalhorcen vesivoimapadon vuonna 1921.
                                             lisäinfoa kiinnostuneille ja videota!

Mullahan ei juurikaan minkäälaista kiipeilykokemusta ole. Olen toki käynnyt seinäkiipeilykurssin joskus vuonna miekka ja kirves. No onneksi tuolla riittää hyvä peruskunto ja hullu pää :D Toki saatan pari tasapainotreeniä tehdä ennen matkaa..

Näihin kuviin..näihin fiiliksiin! hauskaa viikonloppua! Itse menen TFW:tunnille ja illaksi juhlimaan ystävää!! Ehkä saadaa tänne jotain hippaskuviakin..
ps. Saatan syödä vähän kakkua ja ottaa lasin viiniä ;)

torstai 26. maaliskuuta 2015

heissuli!

Täällä taas vauhtia riittänyt. Päivät kuluu edelleen aamutreenien, duunien ja TFW:n kimpussa..unohtamatta kuitenkaan, että imuroida pitää välillä, käydä kaupassa ja pitää huolta mun karvakolmikosta.

Ruokapohja mulla edelleen sama. Miksikäs se siitä enää muuttumaan. Toki tykkään kokeilla ja testailla edelleen uusia ruokia ja luontaistuotteita. Tällähetkellä mennään tosin ilman mitään kikkailuja ja painokin lähtenyt hitaasti laskemaan. En kiellä, etteikö tekisi mieli alkaa kirimään..näin maltilla en olekaan vielä koskaan pakettia tiivistänyt. Maltti on valttia..kuitenkin haluan vielä pitää treenitehot ylhäällä ja ravinnon kehityksenkin kannalta optimaalisena. Paino oli aamulla 69,8 aika tarkalleen. Pituutta edelleen se 165 cm, eli varaa on tiputella kyllä. Huomenna menen taas inbodyyn ja toivon että mittaritkin sitä mieltä, että runkoon saatu muutakin ku läsää:D


Voin sanoa, että olen pikkasen hurahtanut tohon TFW:n. Pelaa mulle hyvin ton peruspuntin rinnalle. Kuitenkin tunnit koostuvat monipuolisesti voimailusta ja aerobisesta. Tekee hyvää mun alakropalle käydä parikertaa viikossa spurttailemassa selluille kyytiä!


huippu porukkaa !

Kevään kisatkin lähenee jo kovaa vauhtia. Itse olen huoltoporukoissa ja saan jännittää kavereiden puolesta. Lavalle nouseekin useampi kaiffari ja jännittävät kisat varmasti tulossa.

aamuturbot :)


Terveiset täältä työmaalta! on se ryhdyttävä piirrustusten kimppuun. Aurinkoista ja treenintäyteistä viikonloppua!





maanantai 23. maaliskuuta 2015

kun aika pysähtyy..

Viime viikko vierähti nopiaan. Aamutreenien lisäksi ohjelmassa nykyään myös TFW. Kahdesti tai kolmesti viikossa sielläkin salilla pyörähdän ja sen myötä iltaohjelmaan mullekin tullut vähän tunkua.  Tykkään siitä..on rankkaa, mutta hauskaa. Vaihtelua virkistää :D teen siitä vielä oman postinsa tännekin.

Siistin ruokavaliostani kolmisen viikkoa sitten sokerin, joten ilman karkkipäivääkin selvitty eteenpäin :) Eikä haittaa, vaikka muutaman kilon tiivistyisi samalla. Hiilareita olen nyt sijoitellut treenien ympärille ja iltaan..mutta päivältä tiputin niitä vähän pois, joten voisin sanoa olevani dieetillä. Ruokavaakaa ei ole käytössä. 


pehmeetä on ja saa ollakin. täytynee ottaa paremmat kuntokuvat, että näkee missä mennään ja minne mennään ;)


sunnuntaihin..kerrankin vapaalla:) no enhän mä osaa vapaalla olla vaan..joko alan pyöriä itteni ympärillä tai shoppailen tilit tyhjiksi :D nyt päätin olla reipas ja aloittaa aamun Carlon kanssa lenkkeillen..kuuden aikaan oltiin jo keskustassa näyteikkunaostoksilla ja samalla käytiin ruokkimassa kiskan lemmikit ("kiska"=duunikoti starhouse) ennen 8 oltiin jo kotosalla ja siinä sivussa päätin vihdoin siivota ja käydä pesettämässä auton.



 Aamupäivä meni pakkasessa sormes kohmeessa auton imuroinnin merkeissä..miten siellä olikin niin paljon koirankarvoja :D kaupathan aukeaa 12, joten sihtasin autonpesuretken samaa syssyyn ruokakauppareissun kanssa.

Siinä kilsan mittaisessa autopesujonossa ei tietenkään auto käynnistynyt mun vuorolla...Whaat?!? eihän mun autossa ole mitään vikaa! siinä soitellessa apua paikalle ja "kulhia ottaan" kasvatellessa päätin kuitenkin auton vaikka työntää pesuun ja mennä bussilla kotiin :) olinhan siinä jo puoltuntia odottanut..

selvisin pesusta ja autokin toimii jälleen ihan moitteettomasti.. no tovi tämän jälkeen äitini soitti mummoni nukkuneen pois. Paska päivä! Päätin kuitenkin siirtää ajatukset syrjään asiasta, että hoitasin kauppareissun vielä. Tunteet pyörivät kuin hyrrä ja sain kaupasta ostettua varmaan kaiken muun, paitsi mitä läksin ostamaan.. Stressin ja tunteiden vallassa ajattelin ostaa irtsareita ja relata kuhan kotiin pääsen.. Cittarista oli irtsikat loppu!!! mitä? eihän citymarketista voi karkit loppua..no sekin nyt nähty.. onneksi näin..koska olinhan ollut puhtaalla ruokavaliolla jo 3 viikkoa, ja tunteisiin syöminen olisi vaan harmittanut.. yhteensattumaako..

<3

Niin väsyneenä loppumatkan kuljit,
uneen rauhaisaan sä silmät suljit.
On hiljaisuus ja suru sanaton,
mutt' tiedämme - sun hyvä olla on. 

Mummo oli mulle todella tärkeä ja läheinen, siksi on nyt paha olla. On hirveää menettää elämästään jotain niinkin tärkeää. Muistot ovat sitäkin arvokkaampia. Vie toki hetken, että osaan niistä surun keskellä nauttia. 


PS.tästä piti tulla treenipostaus..se odottakoon huomiseen..

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Yleisön pyynnöstä ;)

Kukkuu! Nyt päätin kokeilla uutta nousua. Kivasti uudet suunnitelmat ja kevätaurinko kuitenkin nostaa ajatuksia pintaan, että miksipä en niitä täällä jakaisi ;) Toivottavasti vanhatkin lukijat löytävät vielä takaisin ja uusille lukijoille tervetuloa :)

En sen kummemmin ala purkaa menneitä tapahtumia..elämässähän tarkoitus mennä eteenpäin! 

Ollut viimeaikoina aika haipakkaa, isäntä on maailmalla ja karvalapsikatras edelleen koossa. Aamutreenien lisäksi ottanut ohjelmaan myös TFW:n. Duunirintamalla riittää säpinää, kun tatuointikalenterit alkaa kevään korvilla tursuilla ja vihdoin olen saannut kalenteriin aikaa myös omille "valmennusharrastusduuneille" . Life coach-opinnot jo loppusuoralla ja niiden siivittämänä olenkin saannut lisävarmuutta ottaa omia asiakkaita, niin kuntosalille, terveellisen ravitsemuksen kuin mentaalivalmennuksen parissa.



"training for warriors" TFW kouvola

Osoite on muuttunut, samalla sisältöön saattaa lirahtaa mukaan uusia treenikuvioita, fyysisen pullistelun lisäksi mentaalipuolen sokkeloita sekä muita arjen haasteita. 

"Fitneksen" parissa on alustavat kisasuunnitelmat löyty lukkoon. Seuraava etappi siis kevät -16 ja bodyfitness. Nyt on treenattu ja tankattu talvi, joten kesäksi vähän kevennellään ja silotellaan selluja. Pidetään kuitenkin focus siellä kisakeväässä ja tehdään suunnanmuutoksia sitten sen mukaan. 

Tatuointikiskalle kaikkien näiden vuosien jälkeen asettunut kaveriksi Oona, joten töissäkin vähän erilaista hulinaa.



Amstaffi Carlokin täyttää jo 9 .keväällä ja alkaa vietellä leppoisia eläkepäiviä pikkuhiljaa. Bostonitytöt yhtä prinsessoja edelleen ja niiden kanssa vielä näyttelykehissä pyörähdellään.


Merivesiallas hurahdus täällä torpassa senkun hullunee.."nemotkin" kotona ja uusi allaskin saapunee vielä kevään korvilla. 



Itse siirryn kevääseen askartelujen myötä :D Tein unelmakartan ensimmäistä kertaa ja yllättävän kivaa ja rentouttavaa puuhaa! onko muut kokeilleet? Haastankin näin paluun kunniaksi teille tehtäväksi oman "unelmakartan" keväälle/kesälle tai koko vuodelle !


eikö hieno? :D
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin..tästä on hyvä jatkaa!



ps. mielelläni vastailen kyssäreihin, jos niitä jollekin täällä matkalla tulee ;) samoin jos toiveita postausaiheista..let me know !

Saaruska